Fredag 19 april

15-11-03 Vikingavallen

Våran resa från Sandviken började strax före 1600 , Vi skulle vara fyra stycken som åkte men 2 stycken hörde aldrig av sig , dom andra som vi frågade hade inte råd att följa med. Så jag och min bror Håkan for i väg.

Efter en massa mil på okända vägar så började vi att närma oss Stallarholmen. Efter en vägbeskrivning från Kenta på telefonen så kom vi fram till sist.

Det var en massa konsertbesökare på plats när vi kom till lokalen. Jag gav en snabb instruktion om hur vår SRMC stämpel fungerade så klarade Mogge & Niklas sig själva i själva i entrén.

Jag passade på att kolla in lokalen som var väldigt trevlig och träffade en massa bekanta. Jag passade på att visa Kenta kort från lite spelningar samt på min Gilera Touring.

Det började att strömma till mer och mer folk till lokalen och tillslut började den bli fullsatt. Enligt uppgift från Esa så var det 400 besökare där.

När förbandet Wizardslippers klev upp på scenen och började spela satte jag mig i kassan med Niklas och började att stämpla folk och fick förklara för alla som sa att stämpeln inte syntes att den syns endast i UV-ljus.

Tog en paus från entrén och passade på att ta mig till köket och där träffade jag på Ulle. Jag passade på att visa henne korten från lite olika spelningar och från Parkrocken i somras då hon , Esa , Niklas och Rikard besökte Sandviken i somras. Hon fick även se en del kort som vi valde att INTE lägga ut på nätet.

När Dagaz klev upp på scenen så återvände jag till entrén och jobbade vidare med att stämpla folk och förklara att stämpeln endast syns i UV-ljus för alla som frågade.

Vi bestämde oss att vi skulle vara scenvakter när HEL spelade. Jag och Niklas placerade oss framför scenen medan Mogge och Håkan satte sig på scenen. Det var det lugnaste jobbet vi har haft på en konsert , Inge tjafs , Ingen så kallade Stoomping ,Ingen misskötte sig heller. Vi är scenvakter för att ingen av dom mindre besökarna ska komma till skada vid scenen eftersom att det brukar ett jädra tryck.

ETT STORT TACK TILL PUBLIKEN på Vikingavallen !

Höjdpunkten var när HEL presenterade sin nye bandmedlem ADDE. Jag hade ingen aning om att dom hade en ny bandmedlem , Nåväl han gjorde ett jävla bra framträdande på scenen. Vart dock lite orolig när han och Esa började att hoppa upp och ned på scenen , trodde att dom skulle fara genom scengolvet med dunder och brak .He he he he

Konserten får med beröm godkänt i betyg !

Efter spelningen så passade vi på att få i oss en massa sallad och bröd. Tack till Malin och Ulle´s mamma som hade ordnat så det fanns mat.

När vi hade packat ihop utrustningen så for vi iväg mot Strängnäs , Hem till Kenta och passade på att kolla in hans ligistmoped , Säger bara :

Vrooooooooooooom Vråååååååååååååååål Rassel , Jag sitter fast !!!

På väg tillbaka mot Eskilstuna mötte vi ett par idioter i två bilar som körde i kapp på en bro och det kunde ha blivit en jävla krock... Jag och Niklas klev av i Eskilstuna medan Håkan , Stefan och Stefans ragg för kvällen fortsatte vidare till en efterfest. Jag och Niklas la oss för att sova.

Vaknade dock mitt i natten av att Niklas stod i vardagsrummet endast i kalsingar och höll på med sängen som står bredvid soffan där jag sov.
Det enda som jag fick ur mig var : ÖH, Vad gör du ?

Jag trodde att jag skulle få en oväntad leverans via bakdörren. Det visade sig dock att han bäddade åt Håkan som kom tillbaka från efterfesten.

- Johnny SRMC

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS 2.1