Fredag 21 juni
 • Ons 28 april
  För er konsertintresserade kan vi nu meddela att det på Kuggnäs i sommar kommer att hållas den årliga festivalen. Datum då detta kommer äga rum beräknas landa runt 6-7 augusti. Mer information kring detta kommer att komma upp på Kuggnäs hemsida samt här hos oss så fort det blir officiellt.

  Du kan även ladda ner en ny demolåt från kommande Carolus Rex 7 från Ultima Thule Records. Denna gång är det Esa i Hels nya band "Vargflock" som smakprov ges utav.
  Ladda ner "Vargflock - Förakt"
 • Sön 18 april
  Njord spelar istället för Cowboy Prostitutes på spelningen med Hel i Hallsberg 15e maj. Läs mer här
 • Fre 16 april
  För er som inte redan märkt detta kan vi meddela att det nu finns två stycken låtar med Ultima Thule att ladda ner på deras hemsida. Det är först låten  "Rimfrost" som kommer att vara med på Carolus Rex VII, samt låten "I österled" som kommer att vara med på deras kommande album.
  Ladda ner "Ultima Thule - Rimfrost"
  Ladda ner "Ultima Thule - I Österled"
  Till Ultima Thules hemsida

 • Tor 8 april
  Nu är det dags för nästa låt du kan provlyssna från kommande Carolus Rex VII! Som vanligt är det Ultima Thule Records som delat med sig av denna. Det är en låt av Njord som står på tur, låten heter "Fornstora dagar".
  Klicka här för att ladda ner "Njord - Fornstora dagar"
 • Lör 3 april
  Det har dykt upp ett band som heter NordKall de har gjort en demolåt som ni kan ladda ner. De kommer snart med hemsida och fullskiva.
  Ladda ner "Gulblåa band"
Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS 2.1