Tisdag 23 juli
 • Fre 27 augusti
  En del låttexter har lagts upp på sidan. Bland annat texter till Glittertinds två  skivor samt en hel del Ultima Thule texter m.m. Vi har även passat på att uppdatera sektionen "Ladda ner ->  Låtar" med de flesta demos och fulla låtar som finns ute på nätet till alla fans.  Vi har även passat på att lägga ut en låt från oss på Vikingarock.se Låten heter Soldatens ballad, och kan laddas ner från "Ladda ner -> Låtar"  Hoppas att ni tycker om den!
  Till diskografin    -     Till Ladda ner -> Låtar
 • Ons 25 augusti
  Nu finns äntligen en recension på festivalhelgen på Kuggnäs 2004 upplagt, samt på band som spelade. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för
  att ni har fått vänta så länge. Men nu finns alltså recensioner upplagda och vi hoppas att ni ska få en trevlig lässtund!
  Till recensionen på Kuggnäsfestivalen 2004
 • Mån 23 augusti
  Glittertind får 4/5 i en utav världens största rocktidningar. Den nya upplagan utav "Evige Asatro" kommer att säljas i butiker, vi rekommenderar dig starkt att köpa den.
  Läs recensionen utav skivan på www.heavymetal.no
 • Tis 17 augusti
  Efter många om och men har äntligen Njords hemsida blivit uppdaterad. Det finns nu ett helt nytt klipp från deras spelning på Kuggnäsfestivalen, men också bilder och recension på spelningen. Även de flesta sektioner har fyllt med ny, uppdaterad information.
  Till Njords hemsida
 • Mån 16 augusti
  En ny låt med Vargflock ligger uppe på Hels hemsida. Den här gången är det låten "Stolt när ingen ser" som finns att tanka ner.
  Ladda ner låten "Stolt när ingen ser"
  Läs låttexten till "Stolt när ingen ser"
 • Sön 15 augusti
  ValhallaRecords har presenterat ett nytt band, Valkyriorna. En singel/maxicd planerad till början utav 2005. Vi väntar med spänning på att få höra någonting konkret från detta band.
 • Ons 11 augusti
  Bilder från årets Kuggnäsfestival finns nu uppe att beskåda. Recension på helgen kommer att publiceras inom en förhoppningsvis snar framtid.
  Håll tillgodo med bilderna sålänge!
  Till bilderna från Kuggnäs
 • Fre 6 augusti

  Idag är det alltså dags för Kuggnäsfestivalen! Vikingarock.se kommer att finnas på plats under hela arrangemanget. Vill ni någonting speciellt går det bra att ringa. Vi ser fram emot en trevlig och häftig helg nere i Nyköping.
  OBS! Ni som inte förköpt biljetter, det finns gott om platser kvar, så tveka inte att ta er dit! Vi ses där!


 • Mån 2 augusti
  Vargflock kommer inte spela på Kuggnäs. Istället kommer Dagaz att spela.
Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS 2.1