Lördag 25 maj
 • Tor 27 maj
  En recension på skivan Carolus Rex 7 finns nu för er som inte ännu köpt skivan och vill läsa lite om den innan ni bestämmer er för att köpa den.
  Till recensionen
 • Tis 25 maj
  Här kommer en artikel för er som vill gräva lite djupare i det svenska nationaldagsfirandet. En väldigt lång och genomgående artikel som vi hoppas kan ge en intressant lässtund!
  Till artikeln: 6 juni: svenska folkets dag.
 • Sön 23 maj
  Nytt angående Kuggnäs festival i Nyköping, priser, band samt annan info som kan vara bra att veta står nu under "Kommande spelningar".
  Till informationen om festivalen
 • Fre 21 maj
  Errol "Eddie Meduza" Norstedts aska kommer nu att få spridas i sjön Åsnen.
  Källa: Aftonbladet
 • Tor 13 maj
  Glittertind har bytt skivbolag till New Aeon Media som är en subdivision till Karmageddon Media. (Thyrfing, Morifade m.m.) Den första releasen blir en ny utgåva av "Evige Asatro" med 10st låtar från UT Records release samt 2st låtar från första skivan "Mellom bakkar og berg" samt en helt ny bonuslåt! Skivan kommer att släppas 9e augusti.
  Vi på Vikingarock.se önskar Glittertind lycka till på det nya bolaget!
 • Tis 11 maj
  Det kommer på grund utav den inställda spelningen 15e maj att hållas en demonstration i Hallsberg. Delta gärna i denna för att visa ditt missnöje över behandlingen från kommunen som vi fått utstå. Klockan 19 samlas folk upp vid Sydnärkehallen varefter man marscherar upp till kommunhuset där politikerna kommer meddelas missnöjet.

  Havamal slutar spela
  Vi får även tyvärr meddela att Havamal på grund utav tidsbrist har valt att ta en paus, om eller när de kommer uppta projektet igen är osäkert.
 • Fre 7 maj
  KONSERTEN I HALLSBERG 15e MAJ INSTÄLLD
  Konserten i Hallsberg är inställd! Varför är ännu oklart. SRMC kommer att stämma kommunen för kontraktsbrott och och brott mot grundlagen för mötesfrihet. Vi återkommer med mer information snarast möjligt.
 • Tor 6 maj
  Nu är skivan vi alla väntat på äntligen här, Carolus Rex 7!
  Den går att beställa på www.noshame.se
  Info om skivan
 • Sön 2 maj
  En del nya låttexter har lagts upp på sidan.
  Völund smed - Varg
  Röde Orm - Röde Orm
  Tills döden skiljer oss åt
  Thrudvang - Fornstora dagar
  Väringarna - Blå-gul styrka
  Det finns även en del insända bilder samt några nya tatueringsbilder att beskåda under
  Bilder->Tatueringar samt Bilder->Insända
Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS 2.1