Fredag 21 juni
 • Mån 29 november
  Det har under åren varit många som har mailat och frågat hur Vikingarock.se kom till och vad som gjorde att sidan startades, och det har blivit en del händelser med åren, så vi bestämde oss för att skriva ihop en liten historisk resumé över åren som har gått, allt ifrån den primitiva skapelse sidan var från början, till vad den är idag - Sveriges största Vikingarocksida!
  Till artikeln "Historien om Vikingarock.se"
 • Ons 17 november
  Reportage om piratkopiering har nu lagts upp under "Artiklar". Vikingarock.se har gjort ett stort reportage om piratkopieringen och dess effekter för  framtida utveckling av vikingarocken. Mycket intressant läsning för dig som är osäker på om du själv ingår i den skara av folk som piratkopierar. Och på sikt skapar negativa effekter för både band och lyssnare.
  Till artikeln.
 • Tis 16 november
  För alla er som tycker om att testa eran kunskap så har vi lagt upp två stycken historietest. Ett lite svårare och ett medelsvårt test är det. Vilket som är svårast märker du nog ganska snabbt.
  Till "Testa dig"
 • Mån 15 november
  Ultima Thule klargör på sin hemsida att den nya plattan "Rötter" rakt igenom handlar om vikingatiden och de själva säger att det inte har känts så här bra på länge. Även Vargflock släpper sin  skiva samtidigt, vilket är i slutet av november. Vargflocks skiva har fått titeln; "Stolt så klart".  Det kommer även som utlovat en ny katalog från Noshame i november, 100 sidor med massor av nya produkter!
 • Sön 14 november
  En ny avdelning har tillkommit på sidan. Under övrigt finns numera sektionen "Skvaller" som kommer att handla om diverse bravader som utövats av våra medarbetare. Först ut på scenen är inte helt oväntat Richard. Så besök den nya sektionen och läs om hur man kan göra om man behöver ladda mobilbatteriet.
  Till sektionen "Skvaller"
 • Tis 9 november
  Spelning med Heroes! Mer information finns på "Kommande Spelningar"
 • Tor 4 november
  På Hels hemsida meddelas att Vargflocks skiva är färdig och skickad till tryckeriet. Det är nu dags att börja med Hels nya skiva som för övrigt inte har något satt releasedatum. Den här gången vill de jobba i lugn och ro med skivan. Det finns även en ny låt på deras hemsida att ladda ner.
  Till Hels hemsida - Ladda ner låten "Turn the page"

  Jag vill passa på att tacka Njord och Dagaz för att de ställde upp och spelade på min försenade födelsedagsfest och Moonshine Cruisers för att de vågade låta mig ha festen. Jag vill även tacka er därute som tog er dit för att delta i festandet! Ni som inte deltog kommer att få ta del genom videoklipp från festen som kommer att läggas upp. TACK! //Richard
Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS 2.1