Fredag 21 juni
 • Söndag 27 februari
  Igår var Bruno Hansen inne i studion och spelade in ytterligare några låtar inför den kommande Karolinerna-skivan. För er som är nyfikna på hur det går, så kan jag meddela att denna skiva kommer bli riktigt bra!
 • Fredag 11 februari
  Njord har bestämt sig. Imorgon den 12 februari kommer de att lira på Moonshine Cruisers i Farsta (Sthlm). Det kommer att vara åldersgräns på 18 år, men det kostar ingenting att gå in. De innehar tillstånd för alkoholförsäljning. Det kommer  även att vara ett förband på plats,  Room 68 (Knivsta) som lirar pop/gladpunk, helt okej enl. Mathias i Njord.
  Mer information finns på Njords hemsida.
 • Tisdag 8 februari
  Ultima Thule Records meddelar på deras hemsida att Bruno Hansen är på väg in i studion för att spela in sin andra platta med Karolinerna. Skivan förmodas komma till sommaren, liksom Conny T och Dagaz skivor. Det material Thule själva fick över från senaste skivan, "Rötter, kommer man att göra en skiva med bonusmaterial på som släpps till Kuggnäs i sommar. Även DVDn verkar vara på gång.
  Läs mer på www.ultimathule.se
 • Fredag 4 februari
  Det är återigen dags för aktivitet i den officiella Vikingarock.se-klubben, Blå-Gul Stolthet (BGS). Läs mer på den officiella klubbsidan.
  Till www.stolthet.se
 • Onsdag 2 februari
  Spelning på gång? Det ryktas att Njord kanske skall spela i Stockholm den 12 februari. Allting är ordnat med ljudsystem, ljus och plats. Nu är det bara upp till medlemmarna i Njord som snart har bestämt sig! Du som vill att de ska spela kan skriva på en liten namnlista.
  Klicka här
Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS 2.1