Fredag 21 juni
 • Söndag 23 januari
  Den 22 januari hade det samlats lite folk i det lilla samhället Bålsta mellan Stockholm och Uppsala. Det var trubadurkväll på den lokala krogen, Lilla Valhall, och på scen stod Bruno Hansen. Som vanligt kunde man inte låta bli att spela vikingarocklåtar, Bruno hade nämligen i förväg pratat med Mathias i Njord om inte han kunde komma och lira några låtar tillsammans med honom, vilket blev av. Man körde låtar som Bedrövelsens Tidevarv, Fäderneslandet, Bäring Nord, Nationalsången och ett par av Njords låtar såsom Fornstora Dagar och The Freedomsong, m.m! Nationalsången tillägnades alla de som kom att bli offer för flodvågorna. En fin gest för att hedra deras minnen. När man såg publikens engagemang i allsången så var det svårt att inte bli rörd, vikingarocken blir större och större, och fler och fler börjar lyssna!
 • Måndag 17 januari
  För alla er som gillar vinyler kommer här en glad nyhet. Man har tidigare nästan bara kunnat få tag på vinyler genom att antingen beställa direkt från DIM Records, eller genom att köpa på spelningar o dyl. Men nu är det slut på detta. Du kan nu köpa vinylerna direkt från en svensk leverantör. Det är North Records som har börjat importera och sälja vinyler. Det är mycket bra priser på dem också och vi ska även passa på att påpeka att det är fri frakt från North Records på samtliga beställningar.
  Till North Records webbshop
 • Måndag 10 januari
  En ny samlingsskiva är på gång. Ultima Thule, Hel, Njord, Dagaz och Vargflock har påbörjat inspelningar för en samlingsskiva för att hedra katastrofoffren i Asien. Skivan kommer att släppas mycket snart och innehåller endast outgivet material, den kommer att ha ett fast pris, men möjligheten finns att bjuda mer för att hjälpa till i vinsten som oavkortat kommer gå till hjälporganisationer.
  Mer information kommer inom kort.
 • Fredag 7 januari
  En recension på den nysläppta versionen av "VÄS - Våga Älska Sverige"-singeln ligger nu uppe, även övrig information om skivan finns med. Några andra skivor blev även kompletterade med texter och omslag.
  Till recensionen
  Till Diskografin
 • Måndag 3 januari
  Texterna till "Ultima Thule - Rötter" och "Vargflock - Stolt Så Klart" ligger nu uppe under diskografin.
  Till Diskografin
Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS 2.1