Lördag 25 maj
 • Måndag 23 maj
  Det har gått en hel del rykten om att Hel skulle ha lagt ner på sista tiden, Hel själva skriver nu ännu ett nyhetsbrev till sina fans där man förklarar situationen och vad som har hänt den senaste tiden. Man bjuder även på en ny demolåt på engelska. Läs mer om detta på Hels hemsida...
  Till Hels hemsida
  Ladda ner låten "Courageous Soul"

  Glittertind
  För er som kanske har missat detta så finns nu Glittertinds andra skiva ute i butikerna. Den nya skivan, "Til Dovre Faller" är en MaxiCD och innehåller 7st låtar. Den har fått mycket god kritik, bland annat så har Norges största hårdrockstidning, Scream Magazine , gett den 5/6 poäng. Skivan finns liksom nysläppet av "Evige asatro" att köpa på t.ex. CDON. (ValhallaRecords säljer även skivan)
  Läs tidningars recensioner på "Glittertind - Til Dovre Faller".
  Köp skivan på CDON.

  Nyheter från ValhallaRecords.
  Du kan beställa Glittertinds nya skivor även från ValhallaRecords. Den kommande skivan "Bärsärkar" kommer att säljas på Kuggnäs, det kommer även att släppas en singel med det nya bandet "SOT". De har även börjar sälja några böcker med fornnordiskt tema.
  Till ValhallaRecords hemsida
  Till SOTs hemsida

  Nidhöggs vrede
  Det var ett tag sedan vi hörde någonting från detta band som medverkade med en låt på "Party på Valhall". Vi är glada att vi återigen fått tecken på att projektet är igång, man har nu skaffat sig en hemsida och lagt upp en del texter och låtklipp.
  Till Nidhöggs Vredes hemsida
  Ladda ner låten "Nidhöggs Vrede - När Bifrost brister"
  Ladda ner låten "Mitt land, Mitt Sverige"
 • Söndag 8 maj
  Ultima Thule meddelar på sin hemsida att de behöver hjälp med att komma på ett namn till deras kommande skiva, forts. på Rötter. (Omslag till vänster.) Det vinnande bidraget får en signerad skiva och lite annat smått och gott. Det kommer även en ny NoShame-katalog på ca. 20 sidor inom kort!
  Läs mer om detta på Ultima Thules hemsida

  Enhärjarnas framträdande på Kuggnäsfestivalen blir deras sista och de släpper även en "adjö"-skiva där. Ytterligare skivor vi kan se fram emot som släpps på festivalen är: Conny T, Karolinerna, Ultima Thule och Dagaz.
 • Måndag 1 maj
  Nu är det äntligen dags för Vikingarock.se att byta skepnad, vi har även gett våra avdelningar ett lyft. Främst diskografin som har kompletterats med recensioner till alla skivor, låttexter och annan spännande information. Hoppas att ni tycker om den nya designen och upplägget!
Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS 2.1