Fredag 21 juni
 • Tisdag 17 januari
  Völund Smeds hemsida har efter lång väntan äntligen kommit upp! Besök den genast, och passa på att skriva lite i deras forum.
  Till Völund Smeds hemsida

 • Måndag 16 januari
  Dagaz har skänkt oss en låt från deras skiva som skulle ha släppts i höstas. Låten heter "Ensam är stark". Om deras skiva kommer i vår eller till sommaren återstår att se.
  Ladda ner "Ensam är stark"
  Till musikarkivet
 • Söndag 15 januari
  Noshame har nu öppnat en butik! Butiken ligger på Högbrunnsvägen 2 i Nyköping och har öppet vardagar 10-17. Så har ni vägarna förbi Nyköping, se till att besöka dem och få känna känslan av att återigen kunna handla vikingarockprylar i butik.

  Noshame har även slagit upp portarna till en helt ny communuty. Så passa på att ta en titt och registrera dig redan idag!
  Till Noshame.se
  Till Noshame Community
 • Lördag 7 januari
  Som vi lovade så skulle bandet som kommer att spela på Kuggnäs vinterfest att tillkännages idag. Bandet som kommer att spela är Völund Smed. Passa på att ta er dit och se dem på deras andra spelning efter återföreningen.
  Till kommande spelningar
  Till Kuggnäs hemsida
 • Tisdag 3 januari
  Kuggnäs kommer lördagen 28 januari att ha en rockfest, vilket band som ska spela tillkännages i helgen. Insläpp efter klockan 18 och 100:- inträde.
  Till kommande spelningar
  Till Kuggnäs hemsida
 • Måndag 2 januari
  Nu är det nytt år och nya friska tag som gäller. Vi hoppas att 2006 kommer med många glada överraskningar så som spelningar, skivor och annat trevligt! Vikingarock.se kommer att bjuda på en del nyheter under året, så som den utlovade webbshopen och ny "Min Skivlista"-funktion för den som samlar, med mera. Redaktionen vill även passa på att tacka för året som varit och önskar alla ett riktigt gott nytt år!
Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS 2.1