Tisdag 23 juli
 • Onsdag 31 maj
  Vi håller nu på att uppdatera information om banden. Det har tillkommit en del ny information om dessa och det är även tänkt att komma mer. Så håll utkik, banden uppdateras vart eftersom under kvällen. Planer på att lägga upp information om alla kända spelningar som varit med vikingarockband finns även. Diskografin har utökats och vi kan nu se DVD och VHS under rubriken och en del information om Carolus Rex 8 har lagts till.
  Till Diskografin
  Till bandinformationen
 • Torsdag 25 maj
  Flera av våra konsertbildarkiv har en tid legat nere. Vi har nu äntligt lagt upp dem igen så att ni kan se bilder från tidigare spelningar. Det är över 1000 bilder som nu återigen kan ses!
  Till Konsertbilderna
 • Onsdag 17 maj
  Idag är det Norges nationaldag, vi får passa på att gratulera våra kära grannar! Tänkte även passa på att tillkännagiva att vi kommer att ha en middag/fest enligt tradition, som vi arrangerar. I år kommer denna att hållas i Uddevalla. Smörgåsbord, trubadur, karaoke och andra festligheter kommer att finnas på plats!
  Maila richard@vikingarock.se för mer info.
 • Onsdag 10 maj
  Nu ligger en demo som innehåller material från två av Njords nya låtar ute på hemsidan! Låtarna kommer att finnas med på kommande Carolus Rex 8 som vi nog alla ser mycket fram emot!
  Till Njords hemsida
Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS 2.1