Lördag 25 maj
 • Torsdag 24 juli
  Nu är Kuggnäsfestivalens lista med vilka band som spelar under vilken dag färdig och upplagd på festivalens hemsida. Det är endast en vecka kvar till festivalens start. Först ut på torsdagkvällen är SOT och No Heroes in Hell.

  Till Kuggnäsfestivalens forumtråd
  Till Kuggnäsfestivalens hemsida
 • Onsdag 23 juli
  Njords debutskiva har nu släppts och finns att beställa i vår webbshopp. Det finns en hel del nytt spännande material på denna skiva såväl som en del klassiker. Vikingarock Records kommer att sälja skivan på Kuggnäsfestivalen tillsammans med övriga produkter i sortimentet. Njord kommer även att signera skivor under någon av dagarna!

  Till webbshoppen
  Diskutera Njords album i forumet
 • Söndag 20 juli
  Ett band har tyvärr försvunnit från årets Kuggnäsfestival, bandet Born to Lose kommer ej att spela. En glad nyhet är dock att det svenska punkrockbandet The Accidents tar deras plats på scen.

  Till Kuggnäsfestivalens forumtråd
  Till Kuggnäsfestivalens hemsida
 • Fredag 11 juli
  Ultima Thule har i dagarna lanserat sin nya hemsida. Man utlovar mer regelbundna uppdateringar samt ger besökarna möjlighet att kommentera innehåll direkt på sidan. De meddelar även att de börjat arbeta med en ny skiva som väntas komma under nästa år. Även sidoprojektet Hotrod Frankie är på gång och kommer släppas under hösten och Röde Orm går även de snart in i studion för att spela in. Vi väntar med spänning på mer information kring detta!

  Völund smed har även lagt upp de två utlovade låtarna på sin Myspace. Passa på att lyssna och kommentera gärna materialet på forumet!

  Till Ultima Thules hemsida
  Till Völund Smeds Myspace
  Till forumet
 • Torsdag 3 juli
  Völund Smed har lagt upp en ny låt på sin hemsida/myspace. Låten heter "Om igen" och de har valt att lägga ut hela låten, även två till nya låtar är utlovade framöver. Lyssna och njut!

  Till Völund Smeds hemsida
  Till Völund Smeds Myspace
Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS 2.1