Fredag 21 juni

 • Lördag 30 januari

  Idag är det dags för spelningen på Kuggnäs, Ultima Thule och Blå Brigaders något försenade releasefest lite närmare bestämt. Vi hoppas att det blir mycket folk och att banden bjuder på en kväll att minnas. Inträdet är 150kr och insläpp vid 18-tiden.

  Till Kuggnäs hemsida


 • Fredag 22 januari

  Idag lanserar Njord sin nya hemsida där allt material finns tillgängligt både på svenska och engelska. Besökare möts av bandets blogg som var och en av medlemmarna skriver i, möjlighet att kommentera blogg och nyheter och en ihopklippt livevideo med flera vinklar!

  Man lovar dessutom att uppdatera sidan mycket oftare och i dagarna jobbar man med en ny låt som kommer att presenteras på sidan för lyssning inom kort!

  Till Njords officiella hemsida
  Till Njord bandinformation


 • Torsdag 14 januari

  Kuggnäsfestivalen live 2008 DVDVi har fortfarande några exemplar av de tidigare KuggnäsDVDs som vi gjort på allmän begäran från festivalbesökare och band. Vi har exemplar kvar både av "Kuggnäsfestivalen live 2005-2007" och  "Kuggnäsfestivalen live 2008". Passa på!

  Är du intresserad av att få tag på ett exemplar, eller vill ha mer information om dem, maila richard@vikingarock.se.


 • Lördag 9 januari

  Vi har uppdaterat diskografin med flera skivor, bland annat de senaste, Ultima Thules "Korpkvädet" och Blå Brigaders "Glömskans sista timmar".

  Till diskografin


 • Söndag 3 januari

  Idag går vi live med den nya radioservern. Ni som vill lyssna når radion på följande sätt.

     
  Lyssna på radion
  i Winamp

   
  Lyssna på radion
  i Windows Media Player

  Till radiosidan


Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS 2.1