Måndag 15 april

 • Måndag 19 december

  Völund Smeds låt stängs av från topplistan. En direkt handling på grund av den mediala hets som bandets placering på topplistan skapat. Sveriges Radio låter meddela att man stängt av låten på grund av att de bryter mot Sveriges radios etiska regler. Grundlöst och ryggradslöst av Sveriges Radio, som för övrigt även borde vara mycket mer kritiska till den information som skvallerpressen presenterar.

  Till Sveriges Radios artikel om avstängningen
  Till klipp på SVT där Micke i Völund Smed kommenterar tidigare anklagelser


 • Lördag 17 december

  Völund smed intog under gårdagen förstaplatsen på P4 Sörmlands tävling Topp-5. Vi vill gratulera Völund Smed till placeringen, men även poängtera att detta inte bara är viktigt för bandet utan gynnar hela genren!

  Föga förvånande publicerade speciellt en journalist på tidningen "Folket" en artikel fylld med fördommar och förakt mot bandet. Mathias i Njord tog tillfället i akt och skickade ett svar på artikeln för att visa sitt stöd.
  Läs både artikeln och Mathias svar nedan.

  Till artikeln i tidningen "Folket"
  Till svaret från Mathias på Njords hemsida.


 • Fredag 9 december

  Vikingarock på Sveriges Radio!

  Völund Smed är på väg att kvala in på Sveriges Radio Sörmlands Top 5-lista. Vi uppmanar därför alla besökare att rösta på Völund Smed genom att skicka ett sms med texten "p4sörm 7" till 72250.

  Det hade varit otroligt roligt och spännande om vikingarocken åter hade kunnat spelas i radio.

  Läs mer eller lyssna på låten på SRs hemsida


Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS 2.1